Als ik niet geplaagd werd door mijn beperkingen (loop met stok, chronische rugpijn) en realistisch zijnde, óók mijn aantal lentes, zou ik het liefst graag weer verder gaan als systeembeheerder bij een kantoor/productie omgeving alá Mallinckrodt Medical – Recticel – Grafisch Papier- Inventum, dat zijn toch de werkomgevingen die mij het meeste inspireren en motiveren. En dan het liefst tot 200 gebruikers.

Maar helaas is dat niet realistisch en ik moet ook niet naïef zijn………. Maar met de handen over elkaar wachten tot de begonia’s achter het raam groeien past ook niet bij mijn instelling. Daarom doe ik ook vrijwilligerswerk oa. Voor https://www.swanwelzijn.nl/ en beman voor hun ook het kantoor op de woensdagmorgen voor administratie werk en natuurlijk websitebeheer.

Dus ik zet dit toch online en blijf zoeken in een straal van 10 km rond Lienden. Dus schroom niet neem contact met mij op als u een match ziet in een werkomgeving.

Mobiel is bij mij WMO vervoer. (waarvoor ik ook in het reizigerspanel zit voor gemeente Buren)

Dus omgaan met collegae met oa. helpdeskondersteuning, implementatie van hard- en software, beheer van het netwerk incl. troubleshooting en mail verkeer, uitvoeren van projecten, advies geven t.b.v. allerlei ICT vraagstukken, documenteren, verantwoordelijk voor de backups, telefonie vast als gsm, printers etc. maar ook niet beroerd om papier naar papierbak te brengen een lamp te vervangen of (belangrijk) koffie te halen voor mijn collegae 🙂

Maar ook voor ontwikkeling/onderhoud voor de website gaat me interesse naar uit. Ervaring met JOOMLA/WORDPRESS omgevingen en template maken begin ik ook aardigheid in te krijgen net als de randzaken zoals domeinaanvraag/verhuizing, MySQL management, FTP etc.

Maar gezien me organisatorische eigenschappen en brede interesse zou ik ook goed kunnen functioneren in een soort office manager functie of naast systeembeheer ook ondersteuning op andere afdelingen

En natuurlijk ben ik altijd geïnteresseerd in andere aanbiedingen.

we blijven positief!

 

homeknopwit